Un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca, reținut pentru trafic de droguri

La data de 22 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2011 – 2020, un bărbat de 59 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi procurat în mod ilegal, din diferite surse, medicamente ce conțin substanțe stupefiante și psihotrope, a căror distribuire se află sub control național, fiind strict reglementată.

După ce le-ar fi ambalat într-un mod special, în sensul că le-a scos din cutiile originale și le-a lipit pe foi format A4, le-ar fi expediat în străinătate, pe numele unor cetățeni străini, domiciliați pe teritoriul unor alte state ale Uniunii Europene.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe sisteme informatice, înscrisuri, 18.700 de euro, 5.900 de dolari și rețete de tipul celor folosite la comiterea infracțiunilor. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole