Un cântăreț de muzică populară își înmormântează fiul în Ajunul Crăciunului

Publicat: 23 dec. 2023, 21:00, de Mariana Olteanu, în LIFESTYLE , ? cititori
Un cântăreț de muzică populară își înmormântează fiul în Ajunul Crăciunului

Cântărețul de muzică populară, Marcu Nicolici, își înmormântează fiul în Ajunul Crăciunului. Marian s-a stins din viață la doar 43 ani în urma unui AVC. 

Marcu Nicolici își va înmormânta fiul în Ajunul Crăciunului

La începutul acestei luni, Marian, fiul lui Marcu Nicolici a împlinit 43 de ani. Din păcate, acesta a suferit un AVC iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar.

Familia îl va conduce pe Marian pe ultimul drum în cursul zilei de mâine, 24 decembrie.

”Familia Nicolici anunța cu mare durere în suflet decesul fiului lor Marian Nicolici, în vârstă de 43 de ani. Înmormântarea va avea loc duminică, 24 decembrie, la ora 12:00. Pentru cei ce doresc să își ia rămas bun, este acasă”, este mesajul îndurerat al familiei Nicolici.

Val de tristețe în mediul online

Vestea morții fiului cântărețului de muzică populară a generat un val de tristețe în mediul online. Printre artiștii care îi sunt alături fostului membru al Ansamblului Maria Tănase se află și Filuța Bogdan. Aceasta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

”Dumnezeu să îi lumineze calea!”

”Suntem alături de colegul nostru, Marcu Nicolici și de familia lui, pentru că trece prin cea mai grea încercare a vieții, a încetat din viață fiul său, Marian! Înmormântarea va avea loc mâine, cu plecare de acasă, comuna Simnicul de Sus sat Romanesti, la ora 12. Dumnezeu să îi lumineze calea!”, a scris Filuța Bogdan, pe Facebook.

Marian era unicul fiu al artistului. De-a lungul timpului, acesta a cântat alături de tatăl său mai multe melodii. În ciuda acestui lucru, artistul nu a îmbrățișat o carieră artistică, ajungând să se stabilească în Anglia.