Un cercetător elveţian avertizează că va apărea o „super variantă” a coronavirusului

Un cercetător de la Institutul Tehnologic Federal ETH Zürich a avertizat cu privire la posibila apariţie a unei noi „super variante” a coronavirusului care ar putea combina tulpinile existente.

Este foarte probabil să apară o nouă variantă şi să nu ne mai putem baza doar pe vaccinuri”, a declarat imunologul Sai Reddy.

O astfel de variantă nouă ar ajunge cu siguranţă în Elveţia, a spus Reddy, care lucrează ca profesor asociat la Departamentul de Ştiinţe şi Ingineria Biosistemelor de la Institutul Federal de Tehnologie ETH Zurich din Basel.

1 COMENTARIU

  1. Un cercetător de la Institutul Tehnologic Federal ETH Zürich a avertizat cu privire la posibila apariţie a unei noi „super variante” a coronavirusului care ar putea combina tulpinile existente. Este clar o informație foarte corectă.

    Aruncăm o privire și către această informație „Într-un interviu cu Rádio Capital Notícia, de la Cuiabá (MT), al cărui conținut a fost raportat de site-ul nomasmentiras (linkul este atașat ) , președintele Braziliei Bolsonaro a spus că vaccinații„ sunt pe moarte ”.

    După cum a raportat site-ul, Bolsonaro a vorbit despre achiziționarea de vaccinuri de către guvernul său și a reamintit că el s-a opus întotdeauna achiziționării de vaccinuri „fără certificare” de către Agenția Națională de Supraveghere a Sănătății.

    Bolsonaro spune că persoanele care au luat ambele doze s-au infectat și mor. Se întreabă de ce mor? Pentru că (susține el) au crezut cuvintele guvernatorului din São Paulo, care a spus că oricine ia două doze de CoronaVac și se infectează nu va muri niciodată. Declarații care te fac să te gândești la cele ale președintelui Braziliei, care nu fac altceva decât să confirme ceea ce oamenii de știință distinși și virologii speculează de ceva timp. Declarațiile raportate într-un articol de asemenea de Ansa din 11 mai 2021, în care se evidențiază modul în care „ efectele negative ale Covid asupra circulației, cum ar fi accidentul vascular cerebral și tromboza, nu se datorează numai inflamației induse de infecție, ci sunt consecința acțiunii proteinei spike . Acesta este concluzia unui studiu, publicat în revista Circulation Research https://agenziastampaitalia.it/politica/politica-nazionale/58478-brasile-bolsonaro-dichiarazione-choc-tiboni-mic-le-persone-che-hanno-preso-entrambe-le-dosi-si-sono-infettate-e-stanno-morendo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...