Un consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București și-a dat demisia

Lazăr Neacșu, consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București, și-a prezentat demisia atât din funcție cât și din gruparea politică pe care o reprezenta.

Organizația PSD București și organizația  PSD sector 4 anunță că dl Neacșu Lazăr și-a prezentat în această dimineață demisia din Partidul Social Democrat și din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București”, au transmis reprezentanții PSD.

Lazar Neacșu (foto Inquam Photos / Octav Ganea) se afla la al doilea mandat de consilier general al Capitalei. Născut pe 5 august 1966, Neacșu deține, împreună cu soția, nu mai puțin de zece terenuri: patru intravilane, cu suprafața totală de aproape două mii de metri pătrați, și șase agricole, cu o suprafață de circa 53.000 de mp. Acestea au fost cumpărate (cu o singură excepție) în perioada 1990 – 2016.

Cei doi soți dețin trei case de locuit (una moștenită – 100 mp, situată în com. Muntenii de Sus, una cumpărată – 31 mp și alta construită – 277 mp). Ei mai au un spațiu comercial de aproximativ 470 de mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole