Un consilier PSD încasează lunar 18.000 de lei fără să miște un deget la Poșta Română

Poșta Română este una dintre companiile de stat falimentare și renumite pentru disfuncționalitatea din sânul său, există mulți angajați cu salarii colosale care nu muncesc nici măcar un minut, dar în ziua salariului tastează PIN-ul la bancomat.

O companie de stat cu peste 25 de mii de angajați, prezentă este parcă într-un alt secol. Mai exact, este vorba despre membrii de Sindicat scoși din prodicție, adică lucrează exclusiv pentru sindicat, dar își încasează salariul și de la Companie. Potrivit surselor noastre, asta prevede Contracul Colectiv de Muncă semnat de liderii de sindicat cu foștii directori ai Poștei Române.

Unul dintre benficiarii sindicaliști cu salarii colosale este Ion Bogdan, membru fidel în organizația PSD Buzău, consilier județean, fost candidat la Camera Deputaților, diriginte al Oficiului Zonal Buzău și, pentru o scurtă vreme, director general adjunct al Poștei Române.

Întrebat de jurnaliști, „lipitoarea” banilor publici a refuzat să vorbească despre cum câștigă 18.846 de lei brut, fără să muncească pentru companie.

Printre altele, Ion Bogdan face partea din consiliul de administrație la SC Piețe Târguri și Oboare, companie subordonată Primăriei Buzău. Pentru că trece pe la comapanie cam o dată pe lună și votează, mai încasează și de aici puțin peste 1.300 de lei lunar.

Citește și: Școala de miniștri: mecanic la Turism, economist la Cultură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...
Sursa foto: Pixabay.com

Cât costă să transferi un copil care joacă fotbal. Cât e...

Ai un copil care joacă fotbal, dar care vrea să se mute de la o echipă la alta? Ei bine, trebuie să știi că...