Valentin Ștefan este noul director general al Companiei Naționale Poștă Română

În urma ședinței Consiliului de Administrație, Valentin Ștefan a fost numit director general la Poșta Română, El ocupă în prezent poziția de director general adjunct.

Anterior funcției de la Poșta Română, Valentin Ștefan a fost angajat la Morgan Stanley, în Washington, SUA; la departamentul anti-fraudă, în perioada 2017-2019. De asemenea, a fost partaner al companiei de investiții Rise Consortium, tot în SUA, și manager al Exiger Diligence, în perioada 2015-2017.

Între 2013 și 2015 a lucrat ca investigator șa Kroll Compliance, tot în Washington, iar în 2011 a fost angajat al Organizației Națiunilor Unite în New York, SUA.

Valentin Ștefan are ca studii Universitatea București, cu o licență în Istorie, Universitatea de Stat din Sankt-Petersburg și la Universitatea Carolinei de Nord din Chapel Hill, SUA.

Declarația de avere

Ștefan deține, în declarație de avere, un teren in Crevedia Mare, Giurgiu, cumpărat în 2008, cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați și un apartament în Silver Spring, Statele Unite ale Americii, cumpărat în 2016, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, care este pe numele soției lui, Eunice Kim Stefan.

Deține și 12 conturi curente, dintre care doar unul este deschis în România, în care are 9.600 de lei. Celelalte însumează 90.600 de dolari. Are un credit bancar, contractat in 2016 și scadent în 2046, în valoare de 102.000 dolari.

Valentin Ștefan este membru al PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...