Un cunoscut actor român: „Miercuri mă vaccinez împreună cu soția mea”

„Cred în conștientizarea generală și cred că deja funcționează, sunt 11 luni de când vedem că se moare în jurul nostru. Te duci și îi întrebi pe cei în care ai încredere și iei decizia. Și aici venim într-o realitate”, a declarat actorul și politicianul Mircea Diaconu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Relația doctor – pacient. Eu am doctorul meu și mă duc să-l întreb pe el în primul rând. Mă duc la un medic anume. Soția mea, care a avut niște probleme, are niște medici și i-am întrebat pe ei. Eu cred în acei doctori, până la Dumnezeu cred! Relația mea ca cetățean, ca pacient cu medicul este totală. Am încredere!”, a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

„Cred în conștientizarea generală – și cred că deja funcționează, sunt 11 luni de când vedem că se moare în jurul nostru. Te duci și îi întrebi pe cei în care ai încredere și iei decizia. Și aici venim într-o realitate. Fiecare om are dreptul să citească, să informeze, să întrebe, să decidă el. (…) Decizia e a mea! Miercuri, mă vaccinez cu soția mea”, a anunțat Diaconu.

„Gândește cu capul tău, întreabă oamenii în care ai încredere și în primul rând întreabă-l pe medicul în care ai încredere”, a adăugat acesta.

1 COMENTARIU

  1. In fata corona-virusului nu vei pune niciodată întrebări prostești. Viata nu depinde de trenul în care te urci, ci de felul în care privești călătoria si obții cunoștințele.
    Cineva va avea întotdeauna mai mult decât noi. Viata nu este o competiție a lui XYZ unde trebuie sa sărim mai sus sau sa alergam mai repede decât alții. Aici, fiecare individ de la A la Z trebuie sa meargă pe al sau drum . Întotdeauna va exista o persoana X (Mircea cel bătrân) care va obține mai mult decât noi, va avea o casa mai mare, mai multi caii putere frumoși si luxoși, mai multi bani, o femeie mai frumoasa sau copii mai deștepți.
    De ce sunt oamenii bogați mai fericiți? Prioritatea lor este axata întotdeauna la informația culeasa de buna calitate, este întotdeauna supraviețuirea, abia apoi viața se poate cu adevărat trăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole