Un depozit de combustibil din Crimeea ocupată de ruși a luat foc, lovit de o dronă

Un depozit de combustibil din Crimeea ocupată de ruși este în flăcări, după ce a fost lovit de o dronă lansată, cel mai probabil, de armata ucraineană.

Anunțul a fost făcut de autointitulatul „guvernator al Sevastopolului”, Mihail Razvozhaev. Acesta a transmis că în noaptea de 29 aprilie că un rezervor de combustibil ardea în Golful Cazacilor.

„Un depozit de combustibil este in flăcări în apropiere de strada Manganari din Golful Cazacilor. Potrivit informațiilor preliminare, incendiul s-a produs din cauza unei lovituri a unui UAV.

Toate serviciile speciale de urgență lucrează la fața locului. Suprafața incendiului este de aproximativ 1000 de metri pătrați”, a transmis Razvozhaev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...