Un deputat USR de Suceava cere demisia viceprimarului USR de Suceava care a câștigat o motocicletă la tombola primăriei

Deputatul USR PLUS Radu Ciornei i-a cerut viceprimarului Sucevei, Teodora Munteanu, să-și dea demisia din conducerea primăriei, precum și din toate funcțiile din acest partid după ce a câștigat o motocicletă la o tombolă organizată în cadrul unui festival finanțat de primărie.

„Sunt și rămân consecvent principiului <Amicus Plato, sed magis amica veritas> care mă face să recunosc , înainte de toate, adevărul. Cu toate că Teodora Munteanu îmi este colegă de la începuturile noastre în acest județ și a depus o muncă titanica în efortul de creștere a organizației, mă văd nevoit să mă delimitez de acțiunile ei din ultimele zile. Analizând în detaliu tot acest lanț al slăbiciunilor, ce putea fi rupt în numeroase puncte chiar de către Teodora, am ajuns la concluzia că nu mai pot sprijini moral și instituțional un om care în fața unui bilet de tombola a uitat că este viceprimarul orașului Suceava. După ce greșeala inițială a fost dublată și apoi triplată de acceptarea premiului și de refuzul inițial de a returna motocicleta, am realizat că toate vocile ce ne-au acuzat de metehne pe care dorim să le eradicam au dreptate”, scrie pe Facebook Radu Ciornei.

Deputatul USR PLUS își cere scuze pentru „această comedie a erorilor politice și morale”.

„Realizând aceasta, eu, Radu Ciornei, deputat USR de Suceava, îmi cer sincer și rușinat scuze alegătorilor noștri și tuturor cetățenilor Sucevei și ai țarii ce au văzut desfășurându-se această comedie a erorilor politice și morale. Nu am ce apăra, în fata unor anumite situații, noi, politicienii, trebuie să plecăm capul și să ne cerem iertare. Vă înțeleg dezamăgirea și vă cer, încă o dată, iertare”, menționează Ciornei.

El precizează că cere Biroului Județean sancționarea statutară a Teodorei Munteanu.

„Voi vota pentru o sancțiune aspră mergând până la ridicarea sprijinului politic sau suspendarea din partid. Îi voi cere doamnei Munteanu să își prezinte demisia de onoare din funcțiile deținute în partid și din funcția de viceprimar, însă aceste decizii sunt unilaterale și îi aparțin în totalitate”, conchide parlamentarul.

Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a câștigat premiu o motocicletă, după ce numele ei a fost extras la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, finanțat de Primăria Suceava. Ea explică faptul că va păstra premiul, dar va achita contravaloarea, către Asociația „Salvați Copiii Suceava”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...