Un gălățean s-a îmbătat atât de tare încât și-a incendiat intenționat mașina

Perioada facerii vinului, a înăspririi mustului care se transformă în „tulburel”, este, cu precădere în mediul rural, una a consumului excesiv de alcool care „tulbură” mințile multor localnici. De multe ori se ajunge la certuri, scandaluri și chiar la încăierări.

Polițiștii de la Secția 3 de Poliție Rurală din comuna Liești, județul Galați, au fost sesizați că, pe o stradă, din comuna Piscu, aflată în zona lor de competență, a izbucnit un incendiu violent la un autoturism.

Agenții de poliție s-au deplasat la adresa indicată și au descoperit că pentru stingerea autoturismului deja intervenea un echipaj din cadrul Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență al comunei Piscu.

Incendiul a fost localizat și apoi stins, dar autoturismul a fost distrus în proporție de 90%.

Când au încercat să afle din ce cauză s-a produs incendiul, agenții au aflat că cel care incendiase autovehicolul era chiar proprietarul acestuia, care s-a îmbătat atât de tare încât și-a incendiat intenționat mașina.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu, care, pe fondul consumului excesiv de alcool, ar fi recurs la incendierea intenționată a acestuia. S-a stabilit, de asemenea, că nu există victime omenești și nici nu au fost distruse alte bunuri”, se spune în comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...