Un instalator din Scoția a găsit un cadou lăsat de foștii chiriași sub podea acum 20 de ani

Craig Harrigan, un instalator din Scoția, se afla în bucătăria unui client atunci când a descoperit un cadou ascuns sub podea. Bărbatul le-a împărtășit prietenilor de pe TikTok întreaga întâmplare.

Craig Harrigan, un instalator din Perthshire, Scoția, era în timpul job-ului atunci când a dat peste o sticlă de whisky în miniatură alături de un mesaj scris pe o parte din podea, potrivit Daily Mail.

„Jack și May au locuit aici – trei copii și un câine. Bucătărie amenajată în perioada aprilie / mai 2001. Îți urăm tot ce e mai bun, așa că bea ceva dacă tot te afli pe la noi”, se arată în mesaj.

Sticla în miniatură fusese atașată la perete cu ajutorul unui cui și a unei legături de cablu, în timp ce mesajul foștilor chiriași fusese scris pe o porțiune de podea.

A povestit pățania pe TikTok

Videoclipul său a adunat peste 11.000 de vizualizări și o mulțime de comentarii.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...