Un irakian și un palestinian voiau să intre ilegal în România, pe jos, pe Podul Prieteniei de la Giurgiu

Un irakian şi un palestinian au fost depistaţi în timp ce se deplasau pe jos, pe Podul Prieteniei, dinspre Bulgaria spre România, în încercarea de a intra ilegal în ţară.

”Poliţiştii de frontieră giurgiuveni aflaţi în serviciu pentru supravegherea perimetrului Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat două persoane care se deplasau pe jos, pe Podul Prieteniei, dinspre Bulgaria spre România. Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pentru cercetarea zonei, reuşind interceptarea persoanelor în cauză, chiar în momentul în care acestea încercau să traverseze calea ferată. În cadrul verificărilor preliminare a fost stabilit faptul că persoanele sus-menţionate sunt doi cetăţeni străini, un irakian în vârstă de 21 de ani şi un palestinian, în vârstă de 36 de ani”, se arată într-un comunicat al ITPF Giurgiu.

Voiau să ajungă în Germania

Cei doi migranţi au declarat poliţiştilor că intenţionau să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, aceştia au fost preluaţi de către autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...