Un locatar este acuzat că a omorât-o pe femeia la care locuia în chirie. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un bărbat a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a omorât-o pe femeie la care locuia în chirie. Tragicul evenimentul a avut loc în municipiul Constanţa. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu pumnii, iar în urma rănilor suferite victima a murit în scurt timp.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat care locuia în chirie, în municipiul Constanţa, a agresat-o pe proprietara locuinţei.

“Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima G.P., în vârstă de 73 de ani, pe care a lovit-o de două ori, cu mare intensitate, cu pumnii în figură, astfel că i-a provocat o dublă fractură de mandibulă şi un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie subdurală, leziuni grave care au dus la moarte în scurt timp”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi prezentat Tribunalui Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...