Un membru AUR s-a înscris în partidul lui Dragnea. Naistul Nicolae Voiculeț este susținător al ROEXIT

Un membru AUR, naistul Nicolae Voiculeț, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid al lui Dragnea. De altfel, acesta i-a cântat lui Dragnea la nai, după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul lider al PSD a anunțat duminică lansarea noului partid, Alianța pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

Nicolae Voiculeț se remarcă în spațiul online prin mesaje anti-europene, în care cere ieșirea României din UE. El postează și mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”. În unele mesaje, Voiculeț compară autoritățile cu poliția secretă nazistă „Gestapo” și pe șeful statului cu Hitler.

Voiculeț i-a cântat la nai lui Dragnea, după eliberare

Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin.

Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul.

După eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, Voiculeț a mers la vila acestuia din București pentru a-i aduce un omagiu. „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

Dragnea susține Alianța pentru Patrie

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat duminică seara că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă„, a adăugat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole