De ce a refuzat o femeie 100.000 de dolari de la un pasager care i-a cerut un favor

Un milionar aflat la bordul unui avion i-a cerut unei femei un favor pentru care era dispus să plătească 100.000 de dolari.Femeia a refuzat oferta uriașă pe care i-a făcut-o bărbatul.

Milionarul, Steve Kirsch i-a cerut unei pasagere, alături de care a călătorit în avion, într-unul din zborurile sale să-și dea mască jos. Inițial, bărbatul i-ar fi oferit femeii 100 de dolari, spunând-i totodată că s-ar fi putut infecta atunci când și-a dat jos masca pentru a mânca. Ulterior, acesta i-a propus să-și dea masca jos pentru 100.000 de dolari.Femeia a refuzat oferta uriașă pe care i-a făcut-o bărbatul.

„Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează. Ea lucrează pentru o companie farma ”.

Bărbatul a povestit pe pagina sa de Twitter experiența pe care a avut-o de data aceasta în avion alături de o pasageră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...