Un muncitor din Gorj a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el

Sfârșit tragic pentru un muncitor din Gorj, care a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el.La momentul producerii tragediei, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, lucra la canalizarea unei case.

Tragedia s-a produs joi după-amiază, în comuna Borăscu din Județul Gorj. Bărbatul a fost, practic, îngropat de viu.

La momentul producerii accidentului, bărbatul lucra alături de alți colegi la canalizarea unei case. Colegii acestuia au fost cei care l-au scos rapid din pământ. Ulterior, aceștia au alertat autoritățile.

Medicii s-au depalsat de îndată la locul tragediei. La momentul sosirii echipajelor medicale, bărbatul se afla în stare de inconștiență.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, care au constatat că persoana fusese scoasă de către colegii alături de care efectua lucrări la rețeaua de canalizare”, transmite ISU Gorj.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...