Un piteștean a fost amendat fiindcă și-a alungat soția de acasă: femeia se afla în carantină

Un bărbat din Pitești a primit o amendă usturătoare după ce și-a alungat de acasă soția, care se afla în carantină fiindcă venise din străinătate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, poliția a fost sesizată despre o stare conflictuală dintre o persoană aflată sub măsura carantinării la domiciliu şi soţul acesteia a fost înregistrată în urmă cu o zi, la Secţia 2 din Piteşti, transmite Agerpres.

„Din verificări s-a stabilit că o femeie aflată sub măsura carantinării din data de 14 decembrie, ca urmare a revenirii dintr-o ţară pentru care este instituită această măsură, a avut discuţii contradictorii cu soţul acesteia, de 51 de ani, care nu a mai fost de acord ca aceasta să continue să locuiască pe perioada măsurii la această adresă, motivare sub care a alungat-o din locuinţă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, situaţia a fost adusă la cunoştinţa Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, unde a fost înaintată solicitarea femeii pentru carantină instituţionalizată.

În plus, bărbatul a fost amendat de poliţişti cu 1.000 de lei, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...