Un piteștean a fost amendat fiindcă și-a alungat soția de acasă: femeia se afla în carantină

Un bărbat din Pitești a primit o amendă usturătoare după ce și-a alungat de acasă soția, care se afla în carantină fiindcă venise din străinătate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, poliția a fost sesizată despre o stare conflictuală dintre o persoană aflată sub măsura carantinării la domiciliu şi soţul acesteia a fost înregistrată în urmă cu o zi, la Secţia 2 din Piteşti, transmite Agerpres.

„Din verificări s-a stabilit că o femeie aflată sub măsura carantinării din data de 14 decembrie, ca urmare a revenirii dintr-o ţară pentru care este instituită această măsură, a avut discuţii contradictorii cu soţul acesteia, de 51 de ani, care nu a mai fost de acord ca aceasta să continue să locuiască pe perioada măsurii la această adresă, motivare sub care a alungat-o din locuinţă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, situaţia a fost adusă la cunoştinţa Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, unde a fost înaintată solicitarea femeii pentru carantină instituţionalizată.

În plus, bărbatul a fost amendat de poliţişti cu 1.000 de lei, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...