Un preot dintr-o comună giurgiuveană – prins masturbându-se în apropierea unui liceu

Publicat: 11 ian. 2023, 18:57, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Un preot dintr-o comună giurgiuveană - prins masturbându-se în apropierea unui liceu

O întâmplare mai puțin obișnuită a ”zguduit” orașul Giurgiu, miercuri, în jurul prânzului: un preot a fost prins în flagrant, masturbându-se în mașină și a fost arestat.

Informațiile inițiale – neoficiale, evident – arătau că unul din preoții parohiei Oinacu (o comună aflată la câțiva kilomtri de orașul Giurgiu) fusese prins în flagrant, în timp ce se masturba, în mașina personală, în apropierea unui liceu din oraș.

La câteva ore, Poliția a confirmat incidentul, fără a da, însă, detalii despre făptaș, despre care spune doar că este ”un bărbat de 48 de ani, din municipiul Giurgiu”.

Acesta a fost, într-adevăr, prins în flagrant, după ce un tânăr a sunat la 112:

”La data de 11 ianuarie a.c., ora 09.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.”