Un prim efect al dezvăluirilor PUTEREA: Spitalul Grigore Alexandrescu, controlat de șeful masonilor, va avea un nou manager

Dezvăluirile din ultima perioadă făcute de PUTEREA privind ilegalitățile de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, avându-l ca manager pe medicul Laurențiu Ulici, dar condus, în realitate, de ani de zile, de șeful masonilor din România, directorul medical din 2007, Radu Ninel Bălănescu, au avut un impact uriaș fapt pentru care spitalul va avea un nou manager.

Peste 4.000.000 de euro pierduți pe drum și teste PCR ilegale

Ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat, recent, în scris, pentru PUTEREA că s-a alocat, în perioada 01.01.2020-30.06.2020, de minister către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Grigore Alexandrescuˮ București suma de 44.409.000 lei, adică circa 9.200.000 de euro.
Dar managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, dr. Laurențiu Ulici, ne-a comunicat, tot în scris, că „În perioada 01.06-30.06.2020, fondurile primite de la Ministerul Sănătății au fost de 23.805.000 lei”, adică circa 5.000.000 de euro. 

Practic, cu vreo 4.200.000 de euro mai puțin decât ne-a comunicat Ministerul Sănătății. Ce s-a întâmplat cu diferența de bani și unde s-au dus bani, sunt întrebări al căror răspuns în poate da numai Ministerul Sănătății și alte instituții de forță ale statului.

Anterior acestei dezvăluiri, PUTEREA semnalase faptul că la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București se efectuase ilegal în perioada august-noiembrie 2020 teste COVID 19, tip RT-PCR, fapt pentru care spitalul a fost amendat de către Direcția de Sănătate Publică București cu suma de 40.000 de lei.

Cine e urmașul lui Ulici

În urma dezvăluirilor PUTEREA, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, dr. Alexandru Ulici a intrat în concediu de odihnă, după ce i se sugerase de către tutorele său Radu Ninel Bălănescu să demisioneze ca să atenueze scandalul din spital.

Potrivit informațiilor noastre, deja Radu Bălănescu a găsit un înlocuitor lui Ulici în persoana dr. Răzvan Costin Datu, șeful Secției Chirurgie II. Rămâne de văzut dacă și Ministerul Sănătății este de acord cu propunerea lui Radu Ninel Bălănescu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole