Un primar a lovit o femeie în timpul unei ședințe și după a chemat poliția

Un primar din Argeș este acuzat că a lovit o femeie, care nu este nici consilier, nici nu lucrează în Primărie, chiar în timpul unei ședințe. După incident, chiar primarul a chemat poliția.

Totul a început timpul unei ședințe a Consiliului Local Căteasca, unde mai mulţi localnici au mers să discute aspecte care îi interesează pentru comună, nu doar proiectul de buget pentru acest an. La un moment dat, una dintre femei, care nu este nici consilier, nici nu lucrează în Primărie, l-a întrebat, în timp ce îl filma: ”De ce plecaţi domnu primar?” .

Spiritele s-au încis, iar la un moment dat, primarul o lovit-o pe femeie peste mână şi peste telefon, întrebând-o, nervos: ”Cu acordul cui mă filmezi?”.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cel care chemase poliţia a fost chiar primarul, deranjat de vociferările cetăţenilor care au mers să asiste la şedinţa Consiliului Local şi care erau nemulţumiţi, propunerile nefiind luate în discuţie în cadrul şedinţei.

Primarul Liviu Năstase se află în atenția polițiștilor, care fac cercetări.

”La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au fost solicitaţi, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă şi pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local.

După suspendarea şedinţei, în cadrul discuţiilor desfăşurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani”, anunţă, marţi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Poliţiştii din Argeş anunţă că au deschis un dosar şi fac verificări cu privire la infracţiuni de lovire sau alte violenţe, în urma unei şedinţe cu scandal care a avut loc marţi la Primăria Căteasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...