Un reprezentant AUR a fost găsit cu cannabis în Parlament. George Simion: Cu siguranţă nu va fi propunerea noastră de prim-ministru

Un membru al formațiunii AUR a ajuns în poliție direct din Parlament, după ce angajații SPP de la filtru de securitate au găsit asupra lui un pliculeț cu substanță verde care mirosea a marijuana. Este vorba despre purtătorul de cuvânt al partidului, Mircea Gheorgheosu.

Mircea Gheorgheosu, care s-a pronunțat public pentru legalizarea consumului de marijuana, lucrează la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator.

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Contactat de News.ro, George Simion, liderul AUR, a spus că acesta nu va fi propunerea AUR pentru funcția de premier.

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion.

1 COMENTARIU

  1. Politicieni români de tot gunoiul. Derbedei! Derbedei care Nu cunosc nici măcar prețul pâinii dar cu siguranță cunosc sigur prețul canabisului.
    Acești politicieni corupți și drogați iți face viata mizerabila și iți arunca copii peste hotar iți vor vinde chiar și sufletul pentru al lor confort și a lor gram de canabis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole