Un șofer de TIR transporta migranți fără să știe. Bărbatul a sunat la 112

Publicat: 03 nov. 2021, 14:31, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Un șofer de TIR transporta migranți fără să știe. Bărbatul a sunat la 112

Opt migranţi au fost găsiţi de poliţişti într-un TIR, la ieşire din Timişoara. Şoferul vehiculului a sunat la Poliţie să anunţe că se aud zgomote în semiremorcă.

Poliţiştii din Timişoara au prins opt migranţi ascunşi în remorca unui TIR care transporta materiale de construcţii. Şoferul maşinii a fost cel care a sunat la Poliţie să anunţe că se aud zgomote în semiremorcă.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi de către conducătorul unui autotren cu privire la faptul că în semiremorca acestuia s-ar afla un grup de persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 8 persoane, cetăţeni străini, aceştia având asupra lor documente de identitate emise de autorităţile statului român”, transmite IPJ Timiş, într-un comunicat de presă, miercuri.

Şoferul a sunat la Poliţie să anunţe că urmează să oprească la societatea la care lucrează, iar poliţiştii l-au aşteptat în acel loc, la ieşirea din Timişoara, pe Calea Şagului.

Cele opt persoane au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.