Un șofer de TIR transporta migranți fără să știe. Bărbatul a sunat la 112

Opt migranţi au fost găsiţi de poliţişti într-un TIR, la ieşire din Timişoara. Şoferul vehiculului a sunat la Poliţie să anunţe că se aud zgomote în semiremorcă.

Poliţiştii din Timişoara au prins opt migranţi ascunşi în remorca unui TIR care transporta materiale de construcţii. Şoferul maşinii a fost cel care a sunat la Poliţie să anunţe că se aud zgomote în semiremorcă.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi de către conducătorul unui autotren cu privire la faptul că în semiremorca acestuia s-ar afla un grup de persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 8 persoane, cetăţeni străini, aceştia având asupra lor documente de identitate emise de autorităţile statului român”, transmite IPJ Timiş, într-un comunicat de presă, miercuri.

Şoferul a sunat la Poliţie să anunţe că urmează să oprească la societatea la care lucrează, iar poliţiştii l-au aşteptat în acel loc, la ieşirea din Timişoara, pe Calea Şagului.

Cele opt persoane au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole