Un tânăr beat a fost împuşcat de poliţişti, în Suceava

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiști. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele acestora.

Totul a început în momentul în care, bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Șoferul a continuat deplasarea, așa că mașina de poliție a plecat în urmărirea mașinii de teren.

La acel moment, în maşină se mai aflau doi tineri, toţi fiind băuţi, dar niciunul nu a vrut să le spună poliţiştilor care dintre ei se afla la volan şi de ce nu a oprit la semnal.

Maşina de teren a ajuns pe un drum forestier greu accesibil, poliţiştii fiind nevoiţi să se oprească, după ce au tras focuri de avertisment în aer şi apoi spre autovehicul.

Ulterior, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutor .

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

PNL l-a lansat oficial pe George Tuta drept candidat pentru Primaria Sectorului 1

PNL l-a lansat oficial pe George Tuță drept candidat pentru Primăria...

Partidul Național Liberal l-a lansat astăzi în mod oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 1 pe George Tuță. La eveniment s-a aflat și liderul...
Nicolae Ciucă și Lucian Bode sunt în drum spre Buzău

Nicolae Ciucă și Lucian Bode sunt în drum spre Buzău

Mâine, la sediul județean al PNL Buzău, va avea loc un eveniment de importanță majoră pentru politica locală. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul...