Un tânăr de 20 de ani a fost lovit de doi minori în urma unui conflict on-line

O ceartă din mediul on-line a degenerat, la Bolintin (jud. Giurgiu), acolo unde doi minori, de 15 și 16 ani, au lovit cu cuțitul un tânăr de 20 de ani. Cei doi sunt acum arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Marți, o femeie din Bolintin Vale anunța Poliția orașului , prin apel la 112, că nepotul său, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona capului.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în urmă cu câteva zile, tânărul, de 20 de ani, ar fi avut un conflict, în spațiul online, cu doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, iar la data de 29 noiembrie a.c., ora 13.15, cei doi minori l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii și picioarele, în zona corpului și a feței, fiindu-i provocate leziuni.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi minori, de 15 și 16 ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, iar astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile – anunță reprezentanții IPJ Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...