Un TIR răsturnat a blocat traficul pe DN5

Un accident rutier petrecut în zona localității Adunații Copăceni (jud. Giurgiu) a blocat temporar traficul pe DN 5 Giurgiu-București, în jurul orei 9.00.

Potrivit pompierilor de la ISU Giurgiu, care acționează la fața locului, autotrenul răsturnat pe DN5, pe sensul de mers către Giurgiu, în apropierea localității Adunații Copăceni este încărcat cu îngrășământ.

Șoferul nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere.

Aceștia acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor deoarece sunt scurgeri de carburant.

Accidentul a determinat închiderea circulației în zonă, Centrul InfoTrafic al Poliției Române estimând că este vorba despre o perioadă de circa 90 de minute:

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN5 București-Giurgiu, în zona localității Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un autotren, s-a  răsturnat și a restricționat cele două benzi ale sensului de mers către capitală. Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ dirijat de polițiști. În urma accidentului nu au fost victime omenești.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului în 90 de minute.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...