Un tramvai a luat foc în zona Eroii Revoluției. Pompierii intervin la fața locului

Tramvai în flăcări în București. Tramvaiul nr.1 a fost cuprins de flăcări în zona Eroii Revoluției, iar la acest moment pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

La acest moment circulația este blocată pe Linia 1, Șoseaua Olteniței, pe sensul spre Piața Sudului. Pentru stingerea incendiului acționează trei autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD și Descarcerarea, anunță ISU București – Ilfov.

Vatmanul a acționat cu stingătoarele din dotarea tramvaiului

După ce vatmanul a observat că tramvaiul a fost cuprins de flăcări, a acționat cu stingătoarele din dotarea tramvaiului, până când pompierii au ajuns la fața locului.

Din fericire nu au fost semnalate victime, conform ISU BIF. Până la acest moment nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

Update: ISU BIF informează că pentru stingere s-a acționat cu autospecialele de stingere cu apa și spumă, iar incendiu a fost stins. Tramvaiul urmează a fi tractat de un vehicul al STB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...