Un tramvai a rămas fără ușă în timpul mersului. Vatmanul a coborât să o recupereze

Scene tragi-comice filmate în Iași, după ce ușa din spate a tramvaiului a căzut în timpul mersului. Vatmanul a coborât pentru recuperarea ușii.  

În imaginile surprinse de un călător se poate observa momentul în care vatmanul împreună cu o altă persoană recuperează de pe drum ușa desprinsă din tramvai.

Unul dintre călători a filmat momentul de cascadorii râsului: „Exact ca Păcală cu ușa în spate. Așa ceva…Filmați-i, să-i vadă lumea!”, se aude pe filmare o pasageră, bulversată de ce se întâmplă.

Ușa tramvaiului s-a rupt. Vatmanul a coborât să o recupereze

Cu doar câteva momente înainte, ușa tramvaiului s-a rupt și a căzut pe șosea, în timpul mersului. Vatmanul a oprit mijlocul de transport și a coborât de îndată pentru a recupera ușa pierdută pe traseu. Câțiva călători din tramvai au comentat în timp ce vatmanul încerca să urce ușa în tramvai.

„Și unde ne-o aduci aici, o sui pe noi? Și noi unde mai stăm, dacă dumneavoastră puneți ușa asta aici? Coborâm? Hai să coborâm”, se aude pe fundal.

Explicațiile Companiei de Transport din Iași

Potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei de Transport Iași, de vină ar fi fost un pilon de delimitare a sensurilor de mers, care ar fi smuls din țâțâni ușa tramvaiului.

„În timpul deplasării unui tramvai în zona Pădurii (stația n.r.), marți, 8 noiembrie, ușa din spate a acestuia a fost agățată de un pilon de delimitare a sensurilor de mers care, cel mai probabil, a fost dislocat anterior de un alt participant la trafic, care nu ar fi anunțat autoritățile despre modoficarea poziției acestuia. Am mai avut situații în care unele vagoane au atins astfel de elemente de pe carosabil, în urma unor evenimente rutiere neanunțate, iar vatmanii noștri au informat dispeceratul central pentru a fi luate măsuri de către autoritățile locale în sensul de a fi îndreptați acei piloni”, a declarat pentru Observator Andreea Luca, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Iași, pentru observatornews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...