Unde este internat Codrin Ștefănescu, fostul lider APP, grav bolnav de cancer

Fostul lider al Partidului Alianța Pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, este internat în străinătate, cel mai probabil în Turcia, la recomandarea medicilor români, care l-au sfătuit să facă un rând de analize detaliate înainte de a-i fi confirmat sau nu diagnosticul initial de cancer. 

„Codrin Ștefănescu este internat de câteva zile într-o clinică de specialitate din străinătate, pentru o nouă serie de analize. Dar nu sunt eu în măsură să comentez starea sa de sănătate. Pot însă să vă spun că și-a făcut o serie de analize detaliate și că așteaptă rezultatele acestora”, a declarat Liviu Pop, noul președinte executiv al APP pentru Playtech.

El a mai spus că fostul lider APP s-a internat în străinătate la sugestia medicilor din România, care i-au cerut să-și mai facă un rând de analize amănunțite. Tot ei i-ar fi indicat chiar și clinica la care să se interneze și care s-ar afla în Turcia.

Codrin Ștefănescu a anunțat, în data de 14 ianuarie că se retrage „pentru o perioadă” din politică din motive personale și de sănătate. În prezent, el este președintele de onoare al APP, formațiune pe care a înființat-o după plecarea sa din rândurile PSD.

O zi mai târziu, pe 15 ianuarie, Liviu Marian Pop, preşedintele interimar al APP, a făcut public, printr-un comunicat de presă, faptul că Ştefănescu „este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale”.

Citeste si Codrin Stefănescu, bolnav grav, se retrage din politică. De ce boală suferă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...