Unde este internat Codrin Ștefănescu, fostul lider APP, grav bolnav de cancer

Fostul lider al Partidului Alianța Pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, este internat în străinătate, cel mai probabil în Turcia, la recomandarea medicilor români, care l-au sfătuit să facă un rând de analize detaliate înainte de a-i fi confirmat sau nu diagnosticul initial de cancer. 

„Codrin Ștefănescu este internat de câteva zile într-o clinică de specialitate din străinătate, pentru o nouă serie de analize. Dar nu sunt eu în măsură să comentez starea sa de sănătate. Pot însă să vă spun că și-a făcut o serie de analize detaliate și că așteaptă rezultatele acestora”, a declarat Liviu Pop, noul președinte executiv al APP pentru Playtech.

El a mai spus că fostul lider APP s-a internat în străinătate la sugestia medicilor din România, care i-au cerut să-și mai facă un rând de analize amănunțite. Tot ei i-ar fi indicat chiar și clinica la care să se interneze și care s-ar afla în Turcia.

Codrin Ștefănescu a anunțat, în data de 14 ianuarie că se retrage „pentru o perioadă” din politică din motive personale și de sănătate. În prezent, el este președintele de onoare al APP, formațiune pe care a înființat-o după plecarea sa din rândurile PSD.

O zi mai târziu, pe 15 ianuarie, Liviu Marian Pop, preşedintele interimar al APP, a făcut public, printr-un comunicat de presă, faptul că Ştefănescu „este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale”.

Citeste si Codrin Stefănescu, bolnav grav, se retrage din politică. De ce boală suferă

Mai multe articole...

Cele mai citite articole