Unde pot fi văzute, mai nou, filme cu Spider-Man

Netflix a încheiat un acord pentru dreptul exclusiv de streaming al filmelor lansate de Sony Pictures, inclusiv al filmelor Spider-Man.

Aceasta după apariţia lor în cinematografe şi în sistemele de divertisment la domiciliu, începând de anul viitor, potrivit CNBC.

Acordul, anunţat joi, include filme cum ar fi ”Morbius”, “Uncharted” şi “Bullet Train.De asemenea, Netflix va putea plasa pe platforma sa filme precum “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, viitorul Venom şi alte filme Spider-Man.

Francize ca Jumanji şi Bad Boys sunt şi ele incluse în acord. Netflix va avea acces şi la alte filme din biblioteca cinematografică a Sony.

În cadrul parteneriatului, Sony va permite Netflix să previzualizeze orice filme intenţionează să includă direct pe platforma sa sau pentru care intenţionează ulterior să obţină licenţă în vederea streamingului, potrivit news.ro. Netflix s-a angajat în cadrul acordului să producă un număr din aceste filme. Amploarea acordului şi datele financiare nu au fost făcute publice de cele două companii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...