Unde se află noua plajă cu nisip din București. Ce preț are un șezlong?

Publicat: 24 iun. 2024, 17:17, de Mariana Olteanu, în Turism , ? cititori
Unde se află noua plajă cu nisip din București. Ce preț are un șezlong?

Locuitorii orașului București care visează la o zi de relaxare pe plajă nu mai trebuie să parcurgă ore întregi pentru a se bucura de acest mic răsfăț. Aceștia pot opta pentru o zi la plaja urbană din nordul Bucureștiului. Este vorba, mai exact, de Lagoon Park,  care se întinde pe 11.000 metri pătrați. Cât costă accesul și ce facilități există la această locație din nordul Bucureștiului. 

Plaja urbană se află în nordul Bucureștiului, în cartierul Dămăroaia. Deschiderea acesteia este o premieră și asta pentru că, este prima plajă artificială deschisă în capitală. Jumătate din spațiu este în curs de amenajare, însă jumătate a fost inaugurat deja. La interior există un bar și o terasă.

Conform B365.ro, facilitățile includ:

  • 1.150 de șezlonguri premium cu umbrele,
  • 100 de șezlonguri VIP,
  • Două restaurante,
  • 280 de locuri de parcare,
  • Propriul radio,
  • Sporturi nautice.

Valoarea proiectului a fost de 33 milioane de euro, iar prețurile diferă în funcție de zi și de numărul de ore selectate. Astfel, un șezlong între orele 9-14 costă 120 de lei în timpul săptămânii și 140 de lei în weekend. Același șezlong, între 9-19, costă 230 de lei de persoană de luni până vineri și 280 de lei în weekend.

“Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de metri pătrați într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio.“, a declarat Lucian Azoiței, CEO al Forty Management