Unde vrea candideze fostul edil al Brașovului George Scripcaru

Fostul edil al Brașovului din perioada 2004-2020, George Scripcaru, vrea să revină la butoanele administrației locale, dar în orașul de sub Tâmpa.

Potrivit informaților noastre, George Scripcaru intenționează ca alegerile locale din 2024 să candideze pentru fotoliul de primar al orașului Ghimbav. De ce? Pentru simplul fapt că Ghimbav este orașul cu cea mai mare dezvoltare din România, având 6.500 de locuitori și 11.000 de angajați.

La ora actuală, Ghimbav este pe locul 1 în ceea ce privește PIB-ul (Produsul Intern Brut) local per Capita – 115.595 de euro, și pe locul 2 în ceea ce privește IPV-ul (Impozitul pe Venit) per Capita. Practic, Ghimbavul pare să fie un fel de Wolfsburg sau Ingolstadt al României.

Astfel, Ghimbavul este parte a Zonei Metropolitane Brașov, care a fost într-adevăr o Mecca pentru investitori, iar investițiile făcute în acest oraș se datorează în primul rând proximității sale față de Brașov, a bazei industriale existente deja acolo, și apropierea față de infrastructură de transport majoră. La ora actuală, primar al orașului Ghimbav este liberalul Ionel Fliundra.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole