Universitatea Craiova, sub lupa lui Sorin Cârțu: „Avem un defect mare, o superficialitate în joc”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu (66 de ani), a reacționat  după victoria grupării oltene, 4-3, în meciul cu Farul.

Oficialul formației oltene s-a arătat nemulțumit de cei trei fundași centrali și a lăsat să se înțeleagă că sistemul 3-4-3, ales de Rădoi, nu este eficient până în acest moment.

Are calități excepționale, au fost două goluri foarte frumoase. Exact ce trebuie să facă un atacant. A fost inspirat și din punctul meu de vedere aștept în continuare aceste lucruri. Acesta e organismul lui. Aduceți-vă aminte din perioada mea de Coraș, fost jucător de echipa națională.

Eu cred că are dorință, dar are zile și zile, perioade și perioade. Sper că acum odată cu căsătoria și copilul să se responsabilizeze. V-am spus, are niște execuții așa cum nu prea găsești la atacanții din România. Meciul cu Farul a fost frumos, mai ales pentru suporteri care nu țin cu vruena dintre echipe.

Din cauza acestor tipuri de meciuri m-am lăsat de antrenorat. Nu pot să mai albesc, dar se pot întâmpla altele. Nu intru într-o analiză, dar nu e bine, jucăm cu trei fundași centrali și luăm goluri pe axul central. Sunt și jucători cu mare experiență. Avem un defect mare, o superficialitate în joc.

Și la Beer Sheva am dat gol în 104 și am primit în 105. Nici nu am intrat bine în teren și era deja 1-0 pentru Farul. În momentul în care rezolvăm aceste probleme, sigur ne putem îndeplini obectivele. Aș vrea ca Rădoi să fie foarte strict în tot ceea ce le cere jucătorilor.

Markovic e un tip care are simțul golului, face ceea ce trebuie să facă un atacant. Trebuie să aibă o constață și o continuitate în evoluții„, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...