USR-PLUS cere premierului să clarifice „urgent” problema „țepei” de 6.700 dolari dată unei bănci din SUA

Liderul grupului deputaților USR – PLUS, Ionuț Moșteanu, îi solicită premierului să clarifice „urgent” situația datoriei de aproape 6.700 dolari, neachitate unei bănci din Statele Unite.

Premierul Cîțu este acuzat că a dat țeapă unei bănci. Este o acuzație foarte gravă. Am încredere că premierul va clarifica URGENT acest aspect și va elimina orice urmă de îndoială. Pentru bunul mers al Coaliției e nevoie de transparență și încredere”, a transmis Moșteanu.

Declarația vine în contextul în care s-a aflat că prim-ministrul mai are un dosar în SUA, pe lângă cel deschis după ce a fost prins băut la volan.

Pe 21 iulie 2008, la șase ani după plecarea din SUA, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Recuperatorii de creanţe nu au reuşit să îl găsească deoarece, la acel moment, actualul premier părăsise Statele Unite și lucra la ING Bank România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...