USR, trădat de ultimul său primar din județul Sibiu! A trecut la PSD

Publicat: 24 feb. 2024, 22:37, de Filon Stan, în Ultimă oră , ? cititori
USR, trădat de ultimul său primar din județul Sibiu! A trecut la PSD
George Simion, tradat de ultimul sau primar din judetul Sibiu

Partidul lui George Simion a rămas fără niciun primar în județul Sibiu, asta după ce singurul edil înscris în USR a trecut în barca celor de la PSD, cu tot cu viceprimar!

Așadar, USR a rămas fără niciun ales local în județul Sibiu, după ce primarul şi viceprimarul USR din localitatea Micăsasa s-au alăturat echipei PSD Sibiu. S-a stabilit deja că viceprimarul Adrian Suciu va fi candidatul PSD la funcţia de primar, la următoarele alegeri. Anunţul a venit pe Facebook.

USR, trădat de ultimul primar pe care îl mai avea în județul Sibiu

„Am ales să mă alătur, la următorul scrutin electoral, echipei social-democraţilor pentru a putea să continui proiectele începute în comună, dar şi pentru a implementa alte obiective pe care le avem în plan şi care sunt cerute de cetăţenii din Micăsasa. În aceşti patru ani, am avut realizări importante, dar consider că putem materializa toate proiectele având alături o echipă judeţeană puternică şi preocupată de nevoile comunităţii din Micăsasa şi o echipă naţională care ne va acorda tot sprijinul. Îmi asum candidatura la Primăria Micăsasa pentru că acest lucru l-am convenit cu actualul primar, cu care am făcut şi voi face, în continuare, echipă. Doar împreună şi uniţi cu toţi cetăţenii, putem să facem din Micăsasa comuna în care ne dorim să locuim cu toţii”, a precizat pe Facebook, Adrian Suciu, viceprimarul comunei Micăsasa, candidat al PSD la postul de primar al localităţii.

Actualul primar al comunei Micăsasa, Timotei Păcurar, a anunţat că îl susţine pe viceprimarul Suciu, la alegerile din vară.

„Împreună cu domnul viceprimar am făcut echipă în nenumărate proiecte chiar înainte de a face administraţie şi vreau să continuăm să realizăm proiecte pentru comunitate. Atunci când vine vorba despre oameni şi comunitate, nu cred că-şi au loc orgoliile şi de aceea aleg să susţin candidatura lui Adrian Suciu pentru funcţia de primar. În ultimii patru ani, ne-am preocupat să facem proiecte în comunitate, chiar dacă liderii politici din USR nu ne-au susţinut şi nu ne-au trecut pragul comunei de multe ori. Deşi au fost perioade în care au avut pârghii, fiind la guvernare, şi puteau să aloce fonduri pentru realizarea proiectelor noastre, ne-au ignorat, demonstrând în felul acesta că nu le pasă de reprezentanţii lor în teritoriu şi de cetăţenii care le-au acordat votul. Pornim cu încredere pe un nou drum, cu certitudinea că în această echipă putem face mult mai multe lucruri pentru comunitatea noastră. Îl susţin pe Adrian pentru mandatul de primar fiind sigur că va continua lucrurile pe care le-am început împreună şi că va atrage noi investiţii pentru comunitatea noastră”, a scris pe Facebook şi primarul comunei Micăsasa.

Nici preşedintele PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif, nu s-a lăsat mai prejos și a transmis și el un mesaj oamenilor din localitatea respectivă.

„Mă bucur că Timi şi Adrian au ales să se alăture echipei PSD Sibiu. Împreună, vom fi o forţă mult mai puternică, astfel încât vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele. Apreciez faptul că cea mai tânără echipă de edili din ţară a ales să se alăture echipei social-democrate sibiene. Primăria Micăsasa a fost prima, singura şi ultima primărie pe care USR a avut-o în judeţul Sibiu. Îi asigur pe locuitorii din Micăsasa că vom munci împreună pentru a aduce bunăstare comunei lor”, a transmis Bogdan Trif.