„Vă rugăm să evitați zona și să închideți toate ușile și ferestrele”. Incendiu violent lângă metrou, la Londra

Un incendiu uriaș a izbucnit luni în lângă o stație de metrou din Londra, iar fumul gros a invadat capitala Angliei. Zece autospeciale și aproximativ 70 de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul.

Potrivit standard.co.uk., sub arcurile căii ferate, trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică au luat foc în incident, a confirmat Brigada de Pompieri din Londra. Pompierii i-au îndemnat pe londonezi să evite zona în timp ce la fața locului au participat echipaje de urgență.

Aceștia au scris pe Twitter: „Zece mașini de pompieri și aproximativ 70 de pompieri participă la un incendiu la arcurile feroviare din apropierea gării #ElephantCastle. Vă rugăm să evitați zona și să închideți toate ușile și ferestrele.Trei unități comerciale sub arcurile feroviare sunt complet aprinse și patru mașini și o cabină telefonică sunt, de asemenea, aprinse în apropierea #ElephantandCastle”.

Deocamdată nu este cunoscută cauza exploziei, dar Poliția britanică, Scotland Yard transmite că incendiul nu pare să fie cauzat de un atentat terorist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...