Vaccinul anti-Covid în India: Se cere autorizarea de urgență a serului

Producătorul Pfizer cere de urgență autorizarea vaccinului anti-Covid-19 în India. Serul a fost recent aprobat și în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Reprezentanții Pfizer au luat recent legătura cu autoritățile din India pentru a cere de urgență autorizarea vaccinului anti-coronavirus, potrivit lui V.K. Paul, oficial care oferă consultanţă guvernului indian în probleme legate de Covid-19.

India este a doua cea mai afectată țară de pe glob de pandemia de coronavirus, conform Reuters.

Vaccinul Pfizer trebuie aprobat de autoritatea de reglementare a medicamentelor din India care în mod normal întreprinde acest proces în circa 90 de zile. În cazul serului anti-Covid demersurile ar putea decurge mai rapid.

De la debutul pandemiei și până în prezent, India a raportat peste 9,57 de milioane de cazuri de Covid-19 și aproape 140.000 de decese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...