Valea Prahovei la mare căutare de către turiști. 75% din locurile de cazare sunt ocupate

Valea Prahovei este la mare căutare de către turiști. Circa 75% din locurile de cazare disponibile în staţiunile montane sunt ocupate.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentantul Centrului de Informare Turistică Sinaia, Paul Popa, vânzările sunt încă deschise, însă, cel mai probabil, procentul nu va mai creşte mult, în condiţiile în care prognoza meteorologilor nu este favorabilă pentru zilele următoare.

Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 150-170 lei/persoană/zi şi ajung la 220-240 lei/persoană/zi.Românii mai pot opta și pentru hoteluri, care ofertă pachete de Paşte.

Astfel, un pachet de trei nopţi la hoteluri de trei stele, în cameră dublă standard, costă între 2.700 de lei şi 3.150 de lei, incluzând cazare cu mic dejun, gratuitate pentru un copil de până la un an, cină festivă, concert live, primire tradiţională de Paşte, vânătoare de ouă pentru copii cu mascota iepuraş, a precizat Popa.

Cei care optează pentru închirierea unui apartament într-o astfel de unitate de cazare vor trebui să scoată din buzunar sume cuprinse între 4.000 şi 4.900 de lei, în funcţie de hotel. Apartamentele care se închiriază în sistem hotelier au tarife între 550 lei şi 800 lei/noapte, a menţionat reprezentantul Centrului de Informare Turistică din staţiune.

Totodată, românii care optează pentru hotel, vor avea acces gratuit la diverse facilităţi, precum centrul SPA şi piscină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...