Valeriu Gheorghiţă, mesaj pro-vaccinare destinat etniei rome (VIDEO)

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, a transmis un mesaj pro-vaccinare destinat etniei rome. În mesajul video, Gheorghiță spune în limba romani: „Nu te teme! Nu e nimic rău! Hai să facem vaccinul!” („Na dara! Na-i chanci nasul, hai te cheras o vaccino!”).

Iulian Paraschiv, președintele Agenției Naționale pentru Romi, îi mulțumește lui Valeriu Gheorghiță pentru implicarea în campania ANR, prin care încearcă să informeze corect pe cât mai mulți romi despre campania de vaccinare. „Mesajul în limba romani al d-lui Valeriu Gheorghiță, care s-a alăturat campaniei de informare a ANR, încearcă să elimine fricile romilor legate de vaccin”, arată Iulian Paraschiv.

De asemenea, luni la ora 13.00, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, Valeriu Gheorghiță și Raed Arafat vor discuta online cu 1.000 de romi din administrația publică și din comunitățile de romi, cărora le vor răspunde la toate întrebările legate de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...