Valeriu Răchită, fost fundaș al Stelei: Ne-au adus carne de câine, Răducioiu și-a vomitat mațele

Valeriu Răchită (52 de ani), fostul fundaș al Stelei, a povestit o întâmplare tragi-comică petrecută în Coreea de Nord.

Întâmplarea a avut loc în anul 1987, când țara asiatică în care se afla era încă sub controlul lui Kim Ir Sen, fondatorul țării comuniste. Valeriu Răchită a povestit, pentru GSP cum a ajuns o națională de fotbal de juniori a României să mănânce carne de câine.

„A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am zburat de la București la Moscova, de la Moscova la Novosibirsk, de la Novosibirsk la Irkuțk și de la Irkuțk la Phenian.

Am ajuns într-o altă lume. M-a șocat faptul că nu existau niciun fel de magazine, nu exista nimic, era o foame cumplită. Am mâncat, cât am stat acolo, vreo 3 săptămâni, numai orez cu pâine și niște fructe care erau un fel de prune mai mari. Într-o deplasare cu trenul de lemn, trebuia să jucăm în altă localitate, iar în acel vagon căruia noi îi spunem vagon restaurant ne-au fost aduse niște boluri cu niște bucățele de carne într-un sos roșiatic.

Nouă ne era foame foarte rău și am mâncat cu orezul ăla, cu sosul ăla. Eram înnebuniți. După aceea, translatorul ne-a spus, în franceză, că a fost carne de câine. Răducioiu, care era lângă mine, s-a dus la toaletă. A vomitat și mațele din el, săracul”, a declarat Vivi pentru GSP Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...