Varujan Vosganian merge pe jos timp de o lună, după ce a rămas fără permisul de conducere

Varujan Vosganian, fost senator și fost ministru al Finanțelor, va merge pe jos timp de o lună, după ce poliția l-a lăsat fără permisul de conducere, în urma unui accident ușor de circulație în care a fost implicat și de unde a plecat fără să încerce o înțelegere amiabilă cu proprietarul mașinii tamponate.

Incidentul s-a produs în Sectorul 1 al Capitalei. Vosganian care se afla pe strada Băiculești a vrut să vireze la dreapta pe bulevardul Poligrafiei, însă a acroșat ușor o mașină condusă regulamentar de o șoferiță care venea din partea dreaptă, potrivit  Știrile Pro TV.

„Eu m-am uitat în dreapta, după aia m-am uitat în stânga și pe urmă voiam să fac dreapta. Și când să fac dreapta, mașina asta a intrat între mine și trotuar. Eu am frânat brusc, am crezut că am evitat. M-am uitat la doamna aceea, am întrebat dacă are ceva. Doamna a rămas în mașină, nu mi-a făcut semn că ar fi ceva și atunci eu am plecat mai departe. Nu mi-a trecut niciodată prin cap să evit din moment ce lumea mă cunoaște.”, a declarant Varujan Vosganian.

Între timp, însă, şoferiţa a făcut plângere la Poliția Rutieră, după ce a descoperit urme pe mașină. În opinia ei, fostul demnitar este răspunzător pentru incident, deoarece nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...