Vătaful controversat al masonilor și-a secretizat averea

Toată conducerea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București și-a postat declarația de avere și de interese, mai puțin un medic extrem de controversat aflat în centrul mai multor scandaluri.

Legea nu se aplică… facultativ la Spitalul Grigore Alexandrescu

Potrivit  Legii nr. 176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative, ”Persoanele prevăzute de prezenta lege au obligația să depună sau să actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese anual, cel mai târziu la data de 15 iunie”.

Printre cei care trebuiau să-și depună aceste declarații se numără și cei din conducerea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București. Toți cei din conducerea acestui spital, în frunte cu managerul Alexandru Ulici, și-au depus declarațiile de avere și cele de interese aferente anului fiscal 2021, mai puțin un director.

Este vorba de directorul medical, Ninel Radu Bălănescu, cel care se intitulează ”președintele” Marii Loji Naționale din România. De e oare? Numai că fostul autointitulat „șef al masonilor” este protagonistul unui scandal uriaș fiind acuzat că lucrarea sa de doctorat este un plagiat grosolan.

Legea nr. 176/2010 stipulează clar la articolul 29 că „Nedepunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese în termenele prevăzute de prezenta lege, precum și nedeclararea, în declarația întocmită potrivit anexei nr. 1, a cuantumului veniturilor realizate, sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei”.

Rămâne de văzut dacă Agenția Națională de Integritate (ANI) ăl va sancționa pe controversatul Ninel Radu Bălănescu pentru nedepunerea declarațiilor de avere.

Din impostura de ”mare vătaf al masonilor” din România, controversatul medic pediatru Radu Ninel Bălănescu a ajuns ca de 14 ani să se fi ”eternizat” ca director medical al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, dar și de vreo opt ani conferențiar și chiar profesor universitar la UMF Carol Davila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole