Viață de nabab pentru Felix Stroe: Peste 10.000 de euro pe lună când era „regele” apei din Constanța

Baronul PSD de Constanța, Felix Stroe, ajuns acum senator, a anunțat că va propune ca cei care nu merg la vot să fie amendați cu 300 de euro. Dar, din declarația sa de avere reiese că până să ajungă senator a fost un nabab, fiind remunerat lunar de mai bine trei ori decât președintele României.

Din declarația de avere postată pe site-ul Senatului, reiese că în 2020, liderul PSD Constanța, Felix Stroe, în calitatea sa de director general al RAJA Constanța a încasat în 11 luni suma totală de 457.443 de lei, ceea ce a reprezentat circa 8.600 de euro pe lună.

În plus, el fiind pensionar militar a mai beneficiat și de o pensie de circa 1750 de euro.

Practic, cât timp era directorul general al RAJA Constanța încasa lunar peste 10.000 de euro, adică de mai bine de trei ori mai mult decât președintele României. Dar, acum ajungând senator a rămas fără „cașcavalul” de la RAJA Constanța, adică doar cu pensia și „mărunțișul” de la Senat. 

1 COMENTARIU

  1. Felix Stroe recrutat de Securitate în 1972 la sfârșitul clasei a X-a Liceul B.P. Hașdeu din Buzău în anul 1970. Felix Stroe trebuia să își studieze și supravegheze profesorii și colegii, atât în timpul programului școlar, cât și în timpul liber. Individul Stroe a batjocorit și a trecut chiar peste cadavre. Dați-l și trimiteți-l la dracu departe de casele voastre, este un mare păcătos.
    „Baronul PSD de Constanța, Felix Stroe, ajuns acum senator, a anunțat că va propune ca cei care nu merg la vot să fie amendați cu 300 de euro.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...