Viața neștiută a foștilor milionari: Ce mai face Irinel Columbeanu, după ce și-a pierdut averea

Omul de afaceri Irinel Columbeanu avea o avere de circa 150 de milioane de euro în cursul anului 2007, însă a pierdut aproape tot ce deținea din cauza unor investiții nereușite și a datoriilor la bănci.

Totodată, el a pierdut și vila de la Izvorani și a fost nevoit să se mute într-un apartament cu două camere din cartierul bucureștean Colentina. Acum, după ce știm că bogatul Irinel a „scăpătat” desigur că apare curiozitatea ce mai face sau, mai bine zis, ce va mai face.

Columbeanu a declarat de curând că vrea să lase în urmă cel puțin o carte! În care se povestească peripețiile prin care a trecut de-a lungul vieții. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit că deja a scris o bună parte din viitorul volum. 

Are idei proprii

„Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum”, a spus Irinel pentru

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec”, pentru playtech.ro.

Pe lângă tânăra Monica Gabor, Columbeanu a avut relații amoroase cu mai multe femei celebre din showbizz-ul românesc, printre care Anna Lesko, Romanița Iovan și Mariana Roșca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole