Vicepreședintele Mike Pence va participa la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Vicepreşedintele american în exerciţiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de învestire a preşedintelui ales Joe Biden. Donald Trump a anunțat că nu va lua parte la ceremonie.

Relaţiile dintre Trump şi Pence s-au degradat substanţial după ce vicepreşedintele în exerciţiu a confirmat joi, în faţa Congresului SUA, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie.

Biden declarase vineri că Mike Pence este „binevenit” la ceremonia din 20 ianuarie, salutând anunţul făcut pe Twitter de către Donald Trump privind propria absenţă la ceremonia respectivă. Acesta a fost ultimul mesaj pe Twitter al lui Trump înaintea închiderii contului @realDonaldTrump.

Ceremonia de preluare a mandatului de preşedinte de către Joe Biden se va desfăşura într-un format redus, din cauza pandemiei de COVID-19. 

2 COMENTARII

 1. Așa cum mulți au bănuit de mult, vicepreședintele Mike Pence nu este „creștinul conservator” despre care pretinde că este.
  Dar poate ca ar fi mai important sa vorbim despre adevărați eroi ai USA .
  Cum ar fi Brian Sicknick, un ofițer de poliție al Capitolului care a murit din cauza rănilor suferite în timpul atacului de către susținătorii președintelui Donald Trump asupra Capitoliei SUA, miercuri, a fost un fost membru al Gărzii Naționale Aeriene din New Jersey
  Brian Sicknickcare a servit două turnee în străinătate. în vârstă de 42 de ani, a slujit în escadrila 108 a Forțelor de Securitate, a 108-a aripă cu sediul la baza comună McGuire-Dix-Lakehurst din New Jersey, a spus Brown. El a fost externat onorabil din gardă în 2003

 2. „Hasta la vista, Donald!”: Schwarzenegger îi trimite un mesaj lui Trump despre dezastrul din Capitol Hill.
  Vorbind pentru ziarul Bild, Schwarzenegger și-a exprimat frustrarea față de evenimentele în curs din SUA, acuzându-l pe Trump că a stârnit neliniștile cu acțiunile sale. Actorul s-a alăturat valului de declarații anti-Trump care s-a revărsat după incidentul din Capitol Hill la începutul acestei săptămâni.

  “Mă face trist. Aceasta nu este America noastră, aceasta nu este America mea ”, a declarat Schwarzenegger. „Este ca un final mare la patru ani de nebunie! Oamenii spun clar: „Hasta la vista, Donald!” Gata, acolo este ușa. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole