Viceprimarul Sectorului 3, un impostor USR pe modelul Nicușor Dan și Clotilde Armand

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3 al Capitalei, este un impostor care merge pe modelul USR-ist al lui Nicușor Dan și al primăriței Clotilde Armand.

Viceprimarul Sectorului 3 a depus un denunț la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva primarului Robert Negoiță.

Că ne place, că nu ne place de Robert Negoiță, trebuie să recunoaștem că a schimbat cu totul Sectorul 3. Din haznaua care era, a adus-o la stadiul de cel mai frumos sector al Bucureștiului. Așadar, acest viceprimar nu este altceva decât un impostor precum și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, precum și primarul general, Nicușor Dan, și mai toți politicienii de la USR care, în afară că mint, fac plângeri penale care n-au legătură nici cu administrația și nici cu bunul simț sau cu cunoștințele de a face ceva.

Acest fapt s-a dovedit și prin prezența USR-iștilor la guvernare și prin prezența lor în administrațiile publice, atât locale cat și centrale , unde singura lor performanță era să mintă și să facă plângeri penale, de cele mai multe ori nefondate.

Nu știm să fie cineva condamnat pe o plângere penală făcută de vreun membru USR

 Acest viceprimar, Lucian Judele, de care mai nimeni nu a auzit, și care este un ilustru anonim, în speranța că Robert Negoiță va fi arestat în curând, încearcă să facă toate demersurile în acest sens. Pe această cale, Judele încearcă să obțină controlul și conducerea Primăriei Sectorului 3.

Domnule viceprimar, nu așa se câștigă o primărie pentru care nu te recomandă nimic! Nu poți fi primarul unei comune, nu poți coordona nici măcar o scară de bloc! Și, ca orice lucru bun în România, nu rămâne nepedepsit…

Încă o dată repetăm: nu suntem fani Robert Negoiță! Sigur sunt lucruri care le-a făcut greșit sau care au fost la limita legală sau chiar pe lângă lege. Dar când trebuie să îi recunoaștem meritele, o facem. La fel ca și atunci când greșește, noi scriem despre asta.

 Așadar, domnule viceprimar Judele, învață întâi să faci administrație și nu mai încerca să preiei controlul primăriei pentru că n-ai nicio șansă! Pentru că nimic nu te recomandă! Și nu vei face altceva decât sa distrugi și Sectorul 3, așa cum Clotilde Armand a distrus Sectorul 1.La fel cum primarul Sectorului 2 nu știe să facă nimic și cum Nicușor Dan, un alt ilustru impostor al României, nu face nimic în primăria pe care o conduce…..

5 COMENTARII

  1. Cand banca din parc va costa 400-500 de lei(pretul corect) si nu 2700 cum il costa pe negoita, cand cosul de gunoi de pe strada va costa 120-150 de lei (pretul corect) si nu 1000 de lei, pretul cu care il ia negoita, plus multe altele, atunci sa spuneti ca-i un adevarat primar. Dar cand jumatate din blocurile noi sunt ale lui, iar infrastuctura rutiera este aceeasi, unde va uitati voi?? In curtea vicelui???

  2. “Sigur sunt lucruri care le-a facut gresit”… nu serios (!!!) de la hAur sunteti voi cei de la “puterea”???
    “…lucruri PE care” dupa limba RO!!! Si va mai dati jurnalisti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...