Victor Costache susține că Ludovic Orban i-a cerut demisia: Unul dintre motive a fost testarea în masă

Unul dintre miniștri Sănătății pe care i-a avut România la începutul pandemiei de coronavirus, Victor Costache, susține că Ludovic Orban, premier la acel moment, i-a cerut demisia după ce l-a acuzat că a „fraternizat cu PSD” fiindcă a preluat inițiativa lui Adrian Streinu Cercel privind testarea în masă.

Fostul ministru Victor Costache spune că Ludovic Orban este cel care i-a cerut demisia de la Ministerul Sănătății

„Mi s-a cerut demisia de către Ludovic Orban, e momentul să o declar şi să o recunosc la mai bine de un an de la acest episod. Unul din motive a fost testarea în masă şi faptul că, preluând acest mesaj şi această iniţiativă a domnului profesor Adrian Streinu Cercel, cu care am colaborat extraordinar de bine şi pe care îl respect, am fost într-un fel acuzat de fraternizare cu opoziţia, cu PSD. Vreau să spun că în medicină nu există opoziţie sau nu există guvernare. În medicină, există numai interesul pacienţilor şi al oamenilor”, a spus fostul ministru Victor Costache, luni seară, la Antena 3.

Victor Costache a fost ministru al Sănătății în guvernul Orban, însă avea să demisioneze brusc în 26 martie 2020, la o zi după ce anunța că a pregătit un protocol cu Adrian Streinu-Cercel, devenit între timp deputat PSD, pentru un program de testare masiv de testare în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...