VIDEO Petrecere în Herăstrău întreruptă de Poliție

Polițiștii Capitalei au amendat un local cu suma de 10.000 de lei după ce au constatat că în cadrul unui eveniment (bal al bobocilor) se aflau aproximativ 250 de persoane.

În acest sens, oamenii legii au amendat administratorul localului cu suma de 10.000 de lei și au procedat la reducerea numărului de participanți astfel încât evenimentul să aibă un număr care să nu depășească maximul prevăzut de lege.

„La data de 11 septembrie a.c., la un local din sectorul 1, polițiștii Capitalei au constatat că în cadrul unei eveniment privat ( bal al bobocilor ) se aflau aproximativ 250 de persoane. În acest sens polițiștii au sancționat contravențional pe administratorul localului cu amendă în valoare de 10.000 de lei și au procedat la reducerea numărului de participanți astfel încât evenimentul să aibă un număr care să nu depășească maximul prevăzut de lege”, anunță Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...