VIDEO Există români care îl mai admiră azi pe Putin? Cine este deputatul care încă îl apreciază pe dictatorul de la Kremlin (EXCLUSIV)

După dimineața zilei de 24 februarie, Vladimir Putin a devenit unul dintre cele mai controversate personaje de pe Terra. Unii l-au comparat cu Hitler, alții cu Stalin, iar oprobriul continental s-a manifestat cu fiecare zi trecută după inițierea agresiunii contra Ucrainei. Totuși, mare are astăzi Vladimir Putin susținători? Există politicieni care văd în continuare calitățile liderului rus? Răspunsul îl puteți urmări în clipul de mai jos.

„Președintele Putin a ales un război premeditat care va aduce pierderi de vieți catastrofale și suferință umană”, a spus în urmă cu o săptămână președintele SUA Joe Biden, după ce armata Federației Ruse a intrat ca stat agresor pe teritoriul Ucrainei. Zilele ce au urmat dimineții de 24 februarie au mărit bilanțul celor decedați, răniți sau care pur și simplu au fugit din calea războiului unde au văzut cu ochii. Teroarea instaurată de armata rusă l-a profilat pe Vladimir Putin în ochii lumii civilizate drept un tiran nemilor, care pare că și-a pierdut mințile. Mitul inteligenței sale și al capacităților sale de strateg par a fi spulberate în aceste zile. Totuși, mai există oameni în țara noastră care văd și o parte bună a ”țarului de la Kremlin”. Mai mult, chiar și printre deputați am reperat un parlamentar care îl apeciază pe Putin. Cine este acesta? Puteți afla în clipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...