VIDEO Peste 20.000 de persoane au semnat o petiție prin care să interzică o reclamă în care apar doi bărbați gay

În acest moment, aproape 27.000 de persoane au semnat o petiție prin care vor să interzică o reclamă a unei companii producătoare de ciocolată din Marea Britanie. În imagini, se vede cum doi bărbați gay consumă același ou de ciocolată, aproape sărutându-se.

„Este o imagine în urma căreia mulți dintre consumatori s-au plâns că este dezgustătoare, dar și descurajantă. Inclusiv membri ai comunității LGBT și-au exprimat, de altfel, nemulțumirea față de această reclamă”, scrie în petiție.

„Dacă acel cuplu ar fi fost heterosexual, reclama ar fi fost probabil interzisă, având în vedere natura sexuală explicită a sărutului. În plus, compania producătoare este conștientă de semnificația religioasă a Paștelui. Prin urmare, încearcă să-i ofenseze pe creștini în apropierea celei mai importante sărbători din an”.

„Pentru cei care nu știu, oul de ciocolată umplut cu cremă, de la compania Cadbury, a devenit o parte sinonimă cu sărbătorile pascale în Marea Britanie, produsul fiind apreciat de către copii. Expunerea copiilor la un conținut neadecvat constituie o formă de neglijență din partea producătorului”, se mai arată în petiție.

Compania britanică Cadbury a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare de când a apărut produsul pe piață, făcând referire la toate persoanele, indiferent de rasă ori gen, care au consumat ouăle umplute.

https://youtube.com/watch?v=MfykcmIAwx4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...