Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre revenirea în politică

Viorica Dăncilă, ex-premierul României, a explicat de ce a decis să se întoarcă în politică. Politiciana susține că economia țării este prăbușită, iar românii se confruntă cu foamete, sărăcie și frigul.

Toate acestea m-au făcut să revin în politică. Dacă lucrurile mergeau bine, dacă țara mergea într-o direcție bună, dacă românii o duceau mai bine, atunci drumul meu cu siguranţă era în afara politicii. Deci nu pot să rămân indiferentă”, a mărturisit Viorica Dăncilă, luni seară, la Etno Tv.

Viorica Dăncilă spune că nu poate să rămână indiferentă și este preocupată de soarta românilor: ”De aceea m-am şi reîntors în politică, pentru că, dacă doar stăm şi privim pe margine, nu se va schimba nimic”.

Suportabilitatea populaţiei a ajuns la un nivel foarte redus. (…) Sunt foarte multe probleme la care guvernanţii răspund doar cu scuze şi acuze.Cred că cei care sunt acum la guvernare, indiferent de partidul politic, nu trebuie doar să constate ceea ce se întâmplă, ci să vină cu soluţii. (…) Cred că în cei doi ani şi jumătate de când am plecat de la guvernare România s-a prăbuşit”, a explicat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, despre motivele plecării din fruntea PSD

Acest lucru m-a deranjat foarte mult pentru că poate că situaţia României ar fi fost alta. (…) eu nu le port pică, nu am resentimente faţă de aceste persoane, pentru că mergem pe credința autentică, iar credinţa presupune iubire şi iertare. (…)Nu a fost miza mea de a intra în politică şi a distruge Partidul Social Democrat”, a mai afirmat ex-premierul României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...